• 05 medzi najlepšími na Slovensku
          • 05 medzi najlepšími na Slovensku

          • V novembri sa žiaci KVARTY osemročného gymnázia zúčastnili celoslovenského testovania KOMPARO z predmetov SJL a MAT. Na testovaní sa celkovo zúčastnilo 12 662 žiakov z 527 škôl. Výsledky našich kvartánov sú veľmi povzbudivé a tešíme sa z toho, že zodpovedne pristúpili k príprave - patria medzi najlepších žiakov a triedy na Slovensku. Veď v oboch predmetoch mali výrazne lepší priemer ako ostatní testovaní žiaci.

            Ďakujeme preto tomuto testovaniu za nastavenie zrkadla kvality vzdelávania na GSA a zrkadla výsledkov našich žiakov. Držíme im palce na plošnom testovaní 9, ktoré bude apríli 2022.

            Viac v prílohe

            Kamil Nemčík, riaditeľ školy
             

        • Pomoc pri domácom vzdelávaní
          • Pomoc pri domácom vzdelávaní

          • Milí rodičia, milí žiaci,

            ponúkame ďalšiu pomocnú ruku pri vzdelávaní - kto má problém doma s počtom zariadení, požičiame vám školské TABLETY. Máme ich cca 20 kusov. Ak máte záujem ozvite sa a ak prídu rodičia pre knihy, tak si ich môžete hneď aj zobrať.

            S pozdravom

            Kamil Nemčík, riaditeľ školy 

            nemcik@gsa.sk, 0907348920

        • Karanténa - usmernenia pre rodičov a žiakov
          • Karanténa - usmernenia pre rodičov a žiakov

          • Na základe rozhodnutia Ústredného krízového štábu na území Slovenska od pondelka, 16. marca 2020 ZATVÁRAME Gymnázium sv. Andreja v Ružomberku minimálne do piatka 27. marca 2020.

            Toto nariadenie sa dotkne všetkých činností každodenného života nás všetkých. Preto Vás prosíme, aby ste opatrenia brali vážne, dodržiavali pokyny krízového režimu a venovali čas aj učeniu podľa pridelených úloh učiteľmi.

            Karanténa z dôvodu šírenia ochorenia Koronavírusu znamená, že všetci žiaci našej školy budú v domácej izolácii.
            - Na základe nariadenia je zakázané navzájom sa stretávať v bydliskách, alebo mimo domu (parky, obchodné centrá, ihriská, aquaparky, lyžiarske strediská a pod.).
            - Odporúčame žiakom tráviť nejaký čas na čerstvom vzduchu individuálne.
            - Počas dopoludnia sa žiaci majú venovať individuálnemu vzdelávaniu v domácom prostredí, podľa pokynov vyučujúcich.

             

            VYUČOVANIE CEZ INTERNET
            Obmedzenie vyučovania v školách nie sú prázdniny. Prosíme žiakov a rodičov, aby od pondelka 16. 3. 2020 komunikovali s vyučujúcimi cez internet (EduPage, Office 365, emaily, elearning programy a pod.). Žiaci sú povinní plniť zadané úlohy podľa pokynov vyučujúcich.

            Vážení rodičia, milí žiaci, žiadame Vás, aby ste dôsledne dodržiavali tieto pokyny a zmysluplne vypĺňali čas tak, aby sa doma žiaci nenudili a nevyhľadávali iné spôsoby na trávenie voľného času, ktoré nie sú vhodné počas karantény.

             

            OZNAM PRE MATURANTOV

            Prihlášky na VŠ – V prípade, že je termín podania prihlášok 30. resp. 31. marca, tak prihlášky budeme potvrdzovať v týchto dňoch, nie v termínoch, kedy je nariadená karanténa.


            Správajme sa zodpovedne.

             

            Ďakujeme za pochopenie.

             

            PaedDr. Kamil Nemčík

        • Zatvorenie školy - koronavírus
          • Zatvorenie školy - koronavírus

          • MIMORIADNY OZNAM

            Zatvorenie školy: 12.3.2020 - 16.3.2020 vrátane.

            V súvislosti s vývojom situácie a na základe rozhodnutia Samosprávneho kraja VÚC Žilina a zriaďovateľa školy Spišské biskupstvo, Spišská Kapitula, zatvárame Gymnázium sv. Andreja v dňoch od štvrtku 12.3.2020 až do pondelka 16.3.2020 vrátane. Neustále je potrebné sledovať situáciu a o ďalších krokoch vás budeme informovať. 

            Dôrazne odporúčame, aby všetci žiaci zostávali doma a venovali sa vzdelávaniu, aby sa nezgrupovali v meste a na verejnosti a aby opúšťali domácnosti len v nevyhnutných prípadoch, aby sme takto predišli šíreniu vírusu v spoločnosti.

            Vyprosujem všetkým veľa zdravia a pokoja v tejto situácii.

            S pozdravom Kamil Nemčík, riaditeľ školy

            http://www.zilinskazupa.sk/sk/aktuality/aktuality/tlacova-sprava.html