• Vynikajúce výsledky a predpoklady žiakov GSA
          • Vynikajúce výsledky a predpoklady žiakov GSA

          • Žiaci 8-ročného gymnázia medzi najlepšími na Slovensku

            V novembri sa žiaci KVARTY  a TERCIE osemročného gymnázia zúčastnili celoslovenského testovania KOMPARO z predmetov SJL a MAT. Na testovaní sa celkovo zúčastnilo okolo 16.000 žiakov zo 580 škôl. Výsledky našich kvartánov a terciánov sú veľmi povzbudivé a tešíme sa z toho, že zodpovedne pristúpili k príprave - patria medzi najlepších žiakov a triedy na Slovensku. Veď v oboch predmetoch mali výrazne lepší priemer ako ostatní testovaní žiaci, žiaci tercie dominovali aj v biológii, geografii a majú vynikajúce štúdijné predpoklady

            Gratulujeme kvartánom a terciánom a ďakujeme tomuto testovaniu za nastavenie zrkadla kvality vzdelávania na GSA a zrkadla výsledkov našich žiakov. Držíme im palce na plošnom testovaní 9, ktoré bude 20.3.2024.

        • Pastoračná návšteva o. biskupa Františka Trstenského na GSA
          • Pastoračná návšteva o. biskupa Františka Trstenského na GSA

          • Milí žiaci, milí rodičia, zamestnanci, priatelia

            V stredu 7. februára budeme mať na GSA vzácnu návštevu. Zavíta k nám osobne zriaďovateľ školy v osobe spišského diecézneho biskupa Františka Trstenského. Počas pastoračnej návštevy požehná a otvorí obnovené vstupné priestory na GSA, stretne sa s delegáciou vedenia školy, požehná obnovené priestory GSA, stretne sa so žiakmi a nakoniec sa stretne so zamestnancami GSA.

            Približný časový harmonogram jeho návštevy:

            11:30 - stretnutie s vedením školy

            12:30 - požehnanie obnovených priestorov

            12:50 - diskusia so žiakmi

            14:00 - stretnutie so všetkými zamestnancami GSA

            Ďakujeme o. biskupovi už vopred za ochotu prísť medzi nás a pozývam vás k modlitbe za toto podujatie a osobne za otca biskupa a jeho službu.

            V priloženom linku nájdete možnosť zapojiť sa do diskusie a/alebo do duchovnej kytice za otca biskupa.https://forms.office.com/e/QKpySZDbUV