• Erasmus+ týždeň na GSA
          • Erasmus+ týždeň na GSA

          • V týždni od 10. októbra 2022 je naše GSA hostiteľskou školou projektu Erasmus+ Teen thinkers, v ktorom budeme hostiť žiakov a učiteľov a zároveň pracovať na zadaní projektu.

            V priebehu týždňa sa (hlavne prvé tri dopoludnia) budeme s našimi partnermi stretávať aj vrámci vyučovania na škole, keďže projektové aktivity sa budú realizovať v našich priestoroch. Niektoré aktivity viac, iné menej zasiahnu do bežného chodu školy a urobia tieto dni vyučovanie aj trošku atraktívnejšie a zaujímavejšie.

            Ďakujeme vopred za všetky prípravy, zvlášť pani učiteľke Kataríne Glembovej a celému skvelému tímu učiteľov GSA, ktorí jej pomáhajú. Ďakujeme žiakom za prípravu jednotlivých aktivít a zapojenie sa do nich. Ďakujeme rodinám, že boli ochotné zobrať k sebe do ubytovania a starostlivosti žiakov zo zahraničia.Nech vám to všetkým dobrý Pán odplatí a vynahradí.

            Ak máte ešte chuť pomôcť, alebo byť k dispozícii pre nepredvídané veci, pokojne sa nám ozvite.

            Celé podujatie, so všetkými námahami, radosťami a starosťami zverujem aj Panne Márii, aby nás sprevádzala bezpečnou a užitočnou cestou nielen v tomto týždni na GSA.

            Ešte raz za všetko vopred ďakujeme a držte nám palce ;)

            Kamil Nemčík, riaditeľ školy