• Nechci byť človekom, ktorý je úspešný, ale buď človekom, ktorý za niečo stojí.
        • Albert Einstein
        • Miluj všetkých, dôveruj málokomu, neubližuj nikomu.
        • William Shakespear
        • Študent nie je nádoba, ktorú treba naplniť, ale fakľa, ktorú treba zapáliť.
        • Carl Rogers
        • du1.pdfLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam lacinia feugiat libero, quis sodales metus porta quis. Proin maximus feugiat ipsum id rhoncus. Donec quis dolor 222 222 333

Phasellrtsce scipitvarius mi. Cum sociistoque pentibus et magnis diarturtots nascetur rimulug maleada odiorbi dio gravida atcurus necuus a lorem. Maecenas tristique ori ac sem. Duis ultrices pharetra gna. Donec accumsan malesuada ornec sit amet eros. Lorem ipsum dolor sit amt consc tetuer aiing elit. Mauris fermentum tum magna. Sed laoreet aliquam leo. Ut te dolor dapbus eget elentu vel cursus eleifend elit. Aenean auctor wrna. Aliqua volutpat. Duis ac turpis. Integer rutrum ante eu lacuest um liberoisl porta vel sceleisque eget malesuada at neque. Vivam nibhus leo vel metus. Nulla facilisi. Aenean nec eros. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et trices posuere cubilia Suspendisse sollicitudin velit sed leo pharetra augue nec augue. Nam elit magnandrerit sit amet tincidunt ac viverra sed nulla.ac

Materská škola - Zapisny_listok_Materska_skola_2020.pdf

Materská škola

Desiata

Olovrant

Réžia

Spolu

Dotácia

Úhrada/1 deň

Predškoláci

1,2

0,9

od 2 do 6 rokov

Poplatok za mesiac september 2020:

Predškoláci: stravné 18,00€ + minimálna výška kreditu 3,00€. Spolu: 21,00€.

Škôlkari: stravné 42,00 + minimálna výška kreditu 3,00€. Spolu 45,00€.

Základná škola - Zapisny_listok_Zakladna_skola_2020.pdf

Veková skupina stravníkov

Čiastočné režijné náklady

SPOLU

Dotácia na stravu

Úhrada zákonného zástupcu

Stravník ZŠ

I. stupeň

0,45 € / 1 obed

Stravník ZŠ

II. stupeň

0,53 € / 1 obed

Poplatok za mesiac september 2020:

1. stupeň: 9,00 € režijné náklady + 3,00 € minimálna výška kreditu + 10,00 € zábezpeka. Spolu  22,00 €.

2. stupeň: 10,60 € režijné náklady + 3,00 € minimálna výška kreditu + 10,00 € zábezpeka. Spolu 23,60 €.

Gymnázium Zapisny_listok_Gymnazium_2020.pdf

Veková skupina stravníkov

Čiastočné režijné náklady

SPOLU

Úhrada zákonného zástupcu

Stredná škola

1,83 € / obed

Poplatok za mesiac september 2020:

Gymnázium: 36,60 € obedy + 3,00 € minimálna výška kreditu. Spolu 39,60€.

Zákonný zástupca  žiaka uhrádza príspevok na stravovanie za mesiac september 2020 do 25. dňa v mesiaci august 2020 na účet školskej jedálne číslo: SK38 0200 0000 0000 6093 2432.

Evidencia výdaja stravy je realizovaná výdajným terminálom pri výdajnom okienku.

Výška kreditu na čipe je minimálne 3,00€.

• Html 2
          • StyledBox