• Deň otvorených dverí na GSA 2023

          • Srdečne pozývame žiakov 5. a 9. ročníkov ZŠ, ich rodičov, širokú verejnosť a priateľov školy na DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ na GSA v Ružomberku:

            PIATOK, 1. decembra 2023

            od 10:00 do 16:00 na GSA.

            Všetkých návštevníkov čaká okrem prehliadky priestorov GSA aj aktívna účasť na workshopoch (10:00-14:00), ktoré si pre vás pripravili učitelia a žiaci GSA.

            Program Dňa otvorených dverí začína o 10:00 hodine a pre všetkých budeme k dispozícii až do 16:00 hodiny, dokedy nás môžete navštíviť.

            Prosíme Vás, aby ste túto informáciu sprostredkovali všetkým žiakom 5. a 9. ročníkov, ktorých ambíciou je študovať na kvalitnom gymnáziu ;)

             

        • Volejbalový turnaj o Pohár sv. Ondreja
          • Volejbalový turnaj o Pohár sv. Ondreja

          • Srdečne pozývame mladých priaznivcov volejbalu na 12. ročník Volejbalového turnaja o Pohár sv. Ondreja.

            12. ročník turnaja sa uskutoční v sobotu dňa 7. decembra 2019, otvorením o 8:30 v telocvični Gymnázia sv. Andreja v Ružomberku. Volejbalový turnaj je súčasťou podujatia Farské dni sv. Ondreja, ktoré sa koná pri príležitosti sviatku patróna farnosti Ružomberok.

            Počet družstiev je obmedzený: 8, preto platí, že kto sa skôr zaregistruje, má aj väčšiu šancu štartovať na turnaji. V prípade naplnenia turnaja budeme informovať o ukončení registrácie. 

            Registrácia je ukončená!!! Prihlásilo sa 8 družstiev.

            Štartovné za 1 družstvo je 15 EUR. V družstve musia byť minimálne dve ženy/dievčatá.

            Registrácia končí v nedeľu 1. decembra 2019