• eTwinning School Label awarded for GSA

          • Program eTwinning by chcel zablahoželať 1 211 európskym školám, ktorým bol udelený certifikát Škola eTwinning 2018-2019
            S potešením oznamujeme, že po dvojzložkovom procese podávania žiadostí bol 1 211 školám udelený certifikát Škola eTwinning aj Gymnáziu sv. Andreja.

            Takáto škola má vedúce postavenie v oblastiach ako:

            - Digitálne postupy
            - Postupy v oblasti e-bezpečnosti
            - Inovatívne a tvorivé prístupy k pedagogike
            - Podpora kontinuálneho profesionálneho rozvoja zamestnancov
            - Podpora spoločných vzdelávacích postupov so zamestnancami a študentmi

            Nie je to len uznanie osobného úspechu jednotlivých učiteľov, ale aj uznanie skvelých výsledkov celého tímu eTwinning v týchto školách.

            ĎAKUJEME programu eTwinning a tešíme sa z tohto ocenenia!!!

          • Office Arena 2018

          • Krajské kolo medzinárodnej súťaže Office Arena 2018 sa uskutočnilo dňa 5.4.2018 na Gymnáziu sv. Andreja v Ružomberku. Táto súťaž dáva žiakom možnosť otestovať si svoje zručnosti pri využívaní aplikácií Office. Cieľom súťaže je motivovať žiakov ku práci s modernými informačnými technológiami a tiež dať im spätnú väzbu a porovnať ich vzájomnú úroveň. Obsahom súťaže je vymyslieť reálny projekt ktorý, si žiaci spracujú, popíšu a vyčíslia náklady s jeho realizáciou. To všetko pomocou Office aplikácií, cloudových technológií a zdieľania informácií. Najlepší sa dostanú do finále, ktoré sa bude konať v Prahe v sídle spoločnosti Microsoft. Našu školu úspešne reprezentovali Michal Krajčovič z 3.B, ktorý získal peknétretie t.j. bronzové miesto a Patrik Patrylák z 1.B.