• Ako nás nepoznáte 2018

          • V poradí už 6. ročník prestížnej žiackej konferencie si mohli užiť vo štvrtok 1. marca žiaci GSA.

            Konferencia je jednou z foriem neformálneho vzdelávania na GSA, ktorá ponúka žiakom priestor na prezentáciu akejkoľvek im blízkej témy alebo oblasti, ktorej sa aktívne venujú, či už v rámci štúdia, alebo je to pre nich voľnočasová aktivita. Zároveň si môžu vyskúšať prezentáciu pred širším publikom, komunikáciu a v neposlednom rade i odvahu – čo sú určite zručnosti, ktoré budú v živote potrebovať.

            V tomto ročníku sa so svojimi príspevkami predstavili: Miriam Urbanová: Dobrovoľníctvo alebo ako sme dostali Lajku na mesiac Andrej Kollár: Aj mladí môžu rozhodovať Alica Záchejová: Tanec v srdci, srdce v tanci Izabela Matúšová: Svet krásy Mária Iváková: Ženy v ofsajde Miriam Mojžišová: Včelárenie nie je (len) med lízať Antónia Vieriková: Ako som otvorila ústa a začala rozprávať Ema Truchanová – Natália Štupáková: Tradícia netradične Juraj Plaza: PSV (Psychológia vplyvu) Oskar Sidor – Nikola Pristášová: Okno do sveta.

            Ďakujeme celému tímu organizátorov konferencie, ktorí pod vedením Mgr. Annny Nemešovej pripravili pre nás skvelé dopoludnie na GSA. Už teraz sa tešíme o rok