• Jazykové olympiády a GSA

          • Nádhernými výsledkami sa skončilo účinkovanie našich žiakov na jazykových olympiádach. V tomto týždni boli naši žiaci na okresnom kole Anglickej olympiády. V kategórii ZŠ nás reprezentoval Maroš Koreňovský, ktorý získal 2. miesto. V kategórii SŠ nás v dvoch kategóriách reprezentovali dve žiačky a obe svoje kategórie vyhrali a postúpili do krajského kola. Srdečne blahoželáme Eme Barbore Semanovej a Laure Kútnikovej!!!!! 

            Nemecký jazyk dosiahol rovnaký úspech. Prvé miesta v okresnom kole získali Alžbeta Tholtová v kategórii 2A a je aj z triedy 2A,  Síce nemala konkurenciu, ale získala 96 percent, stratila len 4 body, čo sa nestáva často. A v kategórii 2B máme tiež prvé miesto - Filip Hatala, zo štvrtého ročníka. Filipovi a Alžbetke BLAHOŽELÁME!!!

          • NOC OSCAROV - žiacky ples

          • Milí žiaci, srdečne vás pozývame na žiacky ples s témou NOC OSCAROV.

            Ples sa uskutoční 6. februára vo Veľkej Dvorane KDAH a je určený len žiakom Gymnázia sv. Andreja.

          • ABSOLVENTSKÝ PLES

          • Milí absolventi, rodičia, priatelia GSA

            Srdečne vás pozývame 3.februára 2018 na Absolventský ples Gymnázia sv. Andreja, ktorý bude vo Veľkej Dvorane Kultúrneho domu Andreja Hlinku v Ružomberku. 

            Oproti minulému roku sa navýšila kapacita dostupných miest a preto ostali ešte nejaké voľné miesta. Chceli by Vás týmto poprosiť, aby ste pozvali Vašich známych a prežili spolu pekný večer v dobrej spoločnosti priateľov a sympatizantov nášho gymnázia.

            Cena lístka je 28€ a bude v nej zahrnuté:- prípitok- večera- občerstvenie- vínko- káva- DJ- program- živá ľudová hudba- tombola- polnočná kapustnica- prekvapenie

            Na stránke si budete môcť objednať presný stôl a miesto na sedenie! Bližšie informácie sa dozviete v predstihu predaja lístkov.

            Ďalšie informácie a dostupné miesta nájdete na adrese www.plesgsa.sk. alebo na https://www.facebook.com/plesgsa.sk/

            Tešíme sa na Vás.

            S pozdravom,

            tím plesu GSA