• Global Outreach - možnosť štúdia v USA

          • Tradične v novembri prebieha na GSA. Desiatky študentov z celého Slovenska a okolitých krajín absolvuje pohovory s americkými lektormi v programe Global Outreach.

             

            V piatok sme privítali Barbaru Tota - Boryczka a otca Larryho Seidla zo Spojených štátov na GSA. Spolu s dvoma záujemcami o štúdium v USA začali svoje turné vo Varšave a pokračujú cez Košice, Bratislavu, Maďarsko a Česko. Asi 60 žiakov súčasne súťaží o 20 miest v projekte Global Outreach, ktoré im umožnia absolvovať ročné štúdium na katolíckych stredných školách v USA.

            Držme našim mladým palce!

            Dúfame v zdarný výsledok a tešíme sa, že z miest celého Slovenska bol práve Ružomberok a GSA ako jedno miesto stretnutia. Ďakujeme a Patrikovi s Jakubom držíme palce.

          • Benefičný koncert

          • Žiaci Gymnázia sv. Andreja vás pozývajú na benefičný koncert speváckeho zboru Coro di san Andrea pri Gymnáziu sv. Andreja, ktorý sa uskutoční v nedeľu 17. decembra o 18:00 hodine v kostole Školských sestier sv. Františka v Ružomberku, Zelená 2 - kaplnka Nepoškvrneného počatia Panny Márie.

            Na benefičnom koncerte nášho speváckeho zboru Coro di san Andrea sa vyzbieralo 1450,- EUR. Srdečne Pán Boh zaplať za štedrosť všetkým, ktorí prispeli na pomoc v rodine žiaka/absolventa po strate otca a brata. Vyzbieraný príspevok po kontakte s rodinou odovzdáme v najbližšom čase.Nech každú štedrosť a zmysel pre vzájomnú pomoc odmení dieťa z jasieľ každému.

            Požehnané vianočné sviatky.Kamil Nemčík

            ĎAKUJEME.

        • Deň otvorených dverí na GSA
          • Deň otvorených dverí na GSA

          • Srdečne pozývame žiakov 5. a 9. ročníkov ZŠ, ich rodičov, širokú verejnosť a priateľov školy na DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ na GSA v Ružomberku:

            Štvrtok, 30. novembra od 10:00 do 16:00 na GSA.

            Všetkých návštevníkov čaká okrem prehliadky priestorov GSA aj aktívna účasť na workshopoch, ktoré si pre vás pripravili učitelia a žiaci GSA.

            Program Dňa otvorených dverí začína o 10:00 hodine a pre všetkých budeme k dispozícii až do 16:00 hodiny, dokedy nás môžete navštíviť.

            Prosíme Vás, aby ste túto informáciu sprostredkovali všetkým žiakom 5. a 9. ročníkov, ktorých ambíciou je študovať na gymnáziu ;)

            Tešíme sa na stretnutie v duchu hesla, že GSA nestačí len vidieť, ale je potrebné zažiť atmosféru na GSA.